(+34) 973 200 196 info@b-biosca.cat

Avís legal

Els textos, imatges i resta de continguts inclosos en aquesta web són propietat exclusiva de B.BIOSCA, SL o dels seus respectius fabricants. Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, ha de tenir el consentiment per escrit de B.BIOSCA, SL excepte quan s’indiqui tot el contrari.

Aquesta web pot contenir enllaços a pàgines externes, sobre les quals B.BIOSCA, SL no es fa responsable ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquestes webs.

B.BIOSCA, SL es reserva el dret de modificar unilateralment la presentació i configuració del propi web, així com els corresponents serveis i les condicions necessàries per al seu ús, també pot modificar sense previ avís les especificacions tècniques, equipament i fotografies dels productes, així com qualsevol altra informació aquí exposada.

B.BIOSCA, SL no es fa responsable de cap dany directe o indirecte que pugui ocasionar l’exactitud, veracitat o exhaustivitat de la informació, o de l’ús que se’n pugui fer.

Les dades personals que ens faciliti formaràn part d’un fitxer automatitzat i administrat per B.BIOSCA, SL. Li assegurem la privacitat de les seves dades i que no les compartirem amb altres empreses. Li recordem que vostè té dret d’oposició, accés, rectificació, consulta i cancel·lació de les seves dades personals. Si ho desitja ho podrà fer dirigint-se a la nostra empresa: info@b-biosca.com