(+34) 973 200 196 info@b-biosca.cat

Com ho fem | Compromís cap al medi ambient

Compromís cap al medi ambient

Política de gestió mediambiental

B-Biosca està compromesa cap al medi ambient i la preservació de l’entorn. 
En conseqüència amb això, manifestem i assumim els compromisos i principis mediambientals següents:

Compromisos mediambientals

  • Desenvolupar les nostres activitats de forma que contribueixin positivament al comportament mediambiental associat als processos, instal·lacions i serveis, i prestar una especial atenció a la protecció de l’entorn, dels nostres clients i del públic en general.
  • Selecció sostenible de les tecnologies i maquinària.
  • Fomentar un bon ambient laboral.
  • Programa Mediambiental.
  • Política de Gestió Mediambiental de la Direcció de l’empresa.
  • Classificació i reciclatge de residus.

Gestió amb criteris mediambientals

Incorporació dels criteris mediambientals a la gestió general del negoci. Incorporar, en la mesura del que sigui possible, criteris mediambientals en els processos i requisits aplicables.

Criteris mediambientals en la relació amb els contractistes. Comunicar als contractistes amb els que treballem els procediments i requisits mediambientals aplicables.

Selecció sostenible de les tecnologies

La maquinària juga un paper molt important en la nostra empresa, com a eina de treball i com a mediadora entre l’home i la naturalesa.

Per tant, de tots els vehicles, màquines i camions que adquireixi l’empresa, el proveïdor ens haurà d’emetre un certificat de les característiques del vehicle on hi figuri que el nivell d’emissions a l’atmosfera és mínim, amb la qualificació de: EURO III.

Principis mediambientals

Millorar l’impacte. Realitzar un esforç continuat a identificar, caracteritzar i millorar l’impacte mediambiental derivat de les nostres activitats, instal·lacions, processos i serveis i procurar-ne una utilització eficient.

Prevenció de la contaminació i avaluació de riscos potencials

Aplicar el principi bàsic de prevenció de la contaminació des de la planificació i avaluació de decisions sobre projectes, on sigui reglamentàriament exigible.

Millora contínua

Procurar la millora contínua mitjançant l’avaluació mediambiental sistemàtica i periòdica del sistema de gestió mediambiental de B-Biosca, per a la qual cosa es considerarà com a eina bàsica la realització d’auditories mediambientals.

Adaptació contínua a la normativa aplicable

Complir la legislació mediambiental aplicable a les diferents instal·lacions i operacions de B-Biosca. Tenir en compte les normes internacionals i la tendència legislativa en la planificació de les actuacions que puguin tenir un impacte ambiental significatiu, sobretot en aquelles àrees en les quals no hi ha legislació aplicable.

Col·laboració mediambiental

Col·laborar quan sigui requerit per part de les diferents administracions i entitats públiques o privades en la recerca de solucions als problemes mediambientals plantejats per l’exercici de la nostra activitat.

Formació mediambiental

Promoure la formació mediambiental d’aquelles persones implicades en la gestió i operació de les instal·lacions de B-Biosca.

Certificacions de qualitat

B-BIOSCA

9001-2015 IQNET

9001-2015 AENOR

14001-2015 IQNET

14001-2015 AENOR

45001-2018 IQNET

45001-2018 AENOR